torstai 13. tammikuuta 2011

Perjantain virallinen punnitus!


Paino tänään aamulla 84,7! Siis oikeesti apua kuinka se nyt noin putoilee. Tässä huomaa sen kuinka en koskaan ole tyytyväinen mihinkään tai oikeastaan epäilen kaikkea. Toissapäivänä marmatin kun paino ei tipu ja mietin että mussa on varmasti vikaa ja nyt kun se putoaa niin nyt mussa varsinkin on vikaa tai sitten vaa'assa. Oon ihan varma et laihdutan taas liian nopeasti. äääää en kestä. Mä vihaan itteeni siinä että nyt kun haluan laihtua (ja aina kun olen halunnut) niin alan tämän saman ruoan kanssa pelleilyn. En saa syödä kaikkea vaan ruokia karsitaan. Ei sitä, ei tätä, ei tota. Mitään ei voi syödä hyvällä omalla tunnolla jos se kuuluu kiellettyjen listaan sekä sellaisen syötyäni lihon varmasti takaisin alkupainoon. Ja nyt vaikka yritän syödä väh. 1600kcal päivässä etten oikeasti laihtuisi liian nopeasti niin eilenkin söin varmaan vajaa 1000kcal koska kokoajan päässä pyöri että huomenna täytyy taas julkasta paino. Mä aina alan tän laihdutuksen kanssa yliyrittäjäks ja kun tää menee siihen yliyrittämiseen ja sekoiluun niin romahdan jollon alkaa mässäily. Se siinä on huvittavinta että tämä yleisin laihdutuskausi ja yliyrittämiskausi ajoittuu kevääseen lähes aina. Paino pysyy aika hyvin kesän suht samassa ja syksyllä romahdan ja keväällä se taas alkaa. Tää on tällanen oravanpyörä.
Lääkärit epäili että voisin olla maanis-depressiivinen mutta mitään suurempia sille ei sitten ole tehty.

Nyt kuitenkin lopetan tämän valituksen ja olen iloinen että mä laihdun!

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Otas nyt iiiiihan iiisisti. Omien laihdutus kokeilujen kautta voin sanoa, et omalla kohdalla noi kitudieetit ei koskaan toimi. Niillä paino saatto aluks lähtee tosi nopeesti mut ne tulee kyl "korkojen kera" takaisin.
Lisäks pitää muistaa että jatkuva laihdutus pienillä kalorimäärillä vahingoittaa sun elimistöäsi, jopa aineenvaihduntaakin mikä tekee jatkossa laihduttamisen entistä vaikeammaksi. Siksikin on hyvä että opettelet järkevän rauhallisen terveellisen painonhallinnan avaimet nyt ennen kuin teet lisää vahinkoa itselles.
tsemppiä! liikut syöt ja syöt monta kertaa päivässä pieniä aterioita mut et mene alle ton 1000kcal!!!

Anonyymi kirjoitti...

Reality Check: Olet pullukka ja tulet aina olemaan pullukka. Innostuksesi kestää taas vähän aikaa ja sitten katoat pariksi kuukaudeksi vain tullaksesi entistä hevimpänä takaisin. Jospa antaisit jo olla turhien haaveiden.

Mii-a kirjoitti...

Tykkään sun blogistasi, edellinen on historiassa muistissa kun luen sitäkin vielä. Fontti on vähän ärsyttävä, mut onneks teksti kompensoi!

2fat2fly kirjoitti...

Fatcat: kaiken mitä sanoit kyllä tiedostan ja olenkin tuohon pyrkinyt sekä pyrin jatkossakin. :)

Anonyymi: Kiitos kommentistasi. Sainpahan lisää uskoa itseeni! :D

Miippa: Kiva kuulla että joku lukee niin vanhoja juttuja. :)