sunnuntai 16. tammikuuta 2011

kipeä!


yyh! Ihan karsee olo. Mun kurkku on ihan älyttömän kipee ja nokka vuotaa kokoajan. Kuumeesta ei oo tietoa koska ei ole kuumemittaria. On kyllä sellainen olo että vois ollakkin.

Juuri mitään ei oikeastaan ole mennyt viikonloppuna kurkusta alas. Eri jogurtteja, teetä sekä yks lämmin ruoka on ollut pakko syödä. Oon juonut tosi paljon kaikkee mikä toivon mukaan auttaa tähän näin. Paino tänään aamulla kuitenkin 85kg. Kuten mä arvasin näin käy kun yhtenä päivänä syö ns. vähemmän mitä kuuluisi ja sitten taas melkein normaalisti. Onneks tiiän että voi olla että jopa huomenna noiden raskaiden ruokien nesteet on lähtenyt pois joten olen varmaan taas 84 ja jotain. Sovin itseni kanssa että tästä lähtien viikolla syödään ainoastaan keittoja ja salaatteja mutta viikonloppuisin tehdään miehen kanssa sitten pihvejä ja muita hieman raskaampia ruokia jotka kuitenkin sellaisia että voin jättää niistä liiat hiilihydraatit pois esim. perunat.

Lähdenpä tästä taas keittelemään teetä! Kaikki muistetaan yrittää parhaamme. Miettikää kesää ja aurinkoa aina kun alkaa lannistaa. <3

Ei kommentteja: