sunnuntai 2. tammikuuta 2011

New year and new things!


Liityin eilen kiloklubin käyttäjäksi ja voi ihana kun siellä saa niitä vihreitä palleroita kun kaikki on hyvin. Mä oikein janoan niitä vihreitäpallero suoria! :D Nyt on kova tsemppi päällä laihdutuksen suhteen ja toivotaankin että tämä jatkuu nimittäin kesään asti. Tää tytsy on sit hyvä kunnos.

Jotenkin se kesä on nyt paljon konkreettisempi kun on tammikuu. Ei enää montaa kuukautta kun alkaa tulemaan jo lämpimämpi ja sitten voikin jo alkaa keventämään vaatetusta. Mulla on kaksi aivan ihanaa trenssiä mutta joudun käyttämään niitä auki kun ne eivät enää mahdu kiinni. Tänä keväänä haluan että ne mahtuvat kiinni! Kevään tavoite. Kesällä haluan että voin mennä uimaan eikä tarvitse hävetä ainakaan niin paljon kuin ennen. En usko että voi vielä näyttää siltä miltä haluaisin, tottakai yritän parhaani mutten usko että se on mahdollista pysyvän tuloksen saavuttamiseksi.

Näiden pyhien aikana painoa tuli taas takaisin mutta eilen sitä tippui jo aika paljon pois ja tänään painoa olikin jo 86,8 eli vain kilon enemmän kuin viimeinen punnitus. Perjantaihin mennessä olen varmasti jo samassa ellen sen allekkin kun pysyn nyt vain ruodussa.

Miehen kanssa tehtiin päätös ettei tähän kämppään tule tammikuun aikana mitään herkkuja (Mehujäät ovat ainoita!). Muut pitää tipattoman mutta kun meillä on tässä kuussa paljon kaikkea tipallista eikä muutenkaan mitenkään kovia olla juomaan niin pidetään herkuton tammikuu. Voi olla että jos koetaan tämä hyväksi niin ollaan vähän pidempäänkin täysin ilman herkkuja. Ilman niitä voi elää! Paitsi mehujäitä jotka on aina ollu mun laihdutupaheita. ;D

Ei kommentteja: