tiistai 11. tammikuuta 2011

I just want to be thin!


Oikeesti musta tuntuu etten tätä tahtii ole ikinä laiha. Aikaisemmin olen laihtunut päivällisesti enemmän mutta sortumiset ovat kompensoineet tilannetta niin että tilanne on ollut ihan sama. Nyt en ole sortunut kertaakaan kun olen syönyt lähes normaalisti niin ei tule nälkä. Jolloin ei myöskään ole tullut tarvetta saada jotain herkkuja. Paino siis tippuu tasaisesti mutta se on vaan ahdistavaa kun joka päivä on hikiseen pudonnut se 100g. Okei mä ymmärrän että jos kävisin sen viikon välein vaa'alla se olisi 700g mutta omasta mielestäni tuo on todella vähän viikossa. Tavallaan tiedostan että onhan se paljon kun ajattelee että jokainen 100g on alaspäin ja kohti pienempää kehoa mutta kun mä en jaksa tällästä. Kuitenkin kun järjellä mietin niin tämän on fiksuin tapa laihduttaa eikä kituuttaa itseään jollain 500kcal päivä jolloin se sortuminen tulee täysin varmasti joku päivä!

Iloisiin asioihin! Tänään paino oli kuitenkin mennyt alespäin ja se oli 85,5kg. Ensi viikolla jo ehkä alle 85kg. Mahdollisesti jo tällä viikolla mutten toivo liikoja. Pääasia kunhan menee alaspäin. Mä en oikeesti halua nyt hoppuilla tän laihdutuksen kanssa jotta oppimisin oikeasti nämä elämäntavat ja tajuaisin että näin on paljooon parempi.

Haluisin kauheesti tilata kaikkia ihania bikineitä mutta en tilaa koska en tiedä yhtään miltä näytän ensi kesänä onko järkeä tilailla kun ei edes tiedä minkä kokoinen on. Olenko kokoa 36 vai 56? :D En ehkä kuitenkaan 56 toivotaan. Edes kun pääsisin näin alkuun kokoon 38 ilman että joka puolelta tursuaa niin olisin iloinen.

3 kommenttia:

puffie kirjoitti...

oot niin kunnianhimoinen, että inspaat mua (= kiva lukee tällasta!

http://desperateambition.blogspot.com/

Just me kirjoitti...

Todella hienoa että olet onnistunut ruokailuissa ja mitään repsahduksia köynyt! Hitaasti hyvää tulee ja oikeasti olen iloinenkin ettei se paino putoa ihan kilon nopeudella, koska pian olisi maaima täynnä laiheliineja ja varmasti aika epäterveellisiä ihmisiä! Koita vain purra hermoa ja jaksaa! =) Toivottavasti herkkulakosta siirtyminen onnistuu hyvin! Koska ei niitä herkkuja voi ikuisesti välttää. Ja jos meinaa mennä ahminnaksi ja karata mopokäsistä niin kirjoittele ajatuksiasi blogiin ja koitetaan tsempata ongelma kuntoon! Ja toivonmukaan ei ongelmaa edes tule!

2fat2fly kirjoitti...

Puffie: voi kiitos paljon ihanasta kommentista! :)

xoxo: Toivon kanssa että hermoilen turhaan tuon herkkulakon lopettamisen kanssa! :)