lauantai 5. helmikuuta 2011

yyyyy i'm in pain!


Mua sattuu niin joka paikkaan. Tosiaan alettiin silloin torstaina käymään salilla. Käytiin torstaina ja launtaina eli eilen. Piti mennä tänäänkin mutta lihasten kipeyden takia päätettiinkin että heitetään illalla koiran kanssa vain tosi pitkä lenkki niin sanotusti palautukseksi. Mennään seuraavan kerran vasta tiistaina. Salilla oon tehny alkulämmittelyks 10 minuuttia crossilla tai pyörällä ja sama loppuun eilen tosin tein loppuun 10min crossia ja 10min pyöräilyä ja käytiin koiran kans pitkä lenkki että lihakset ei ois niin kipeet mutta toisin kävi! Laitteissa oon tehnyt vain n.15kg painoilla että alkaisi kevyemmin eikä tulisi kovin kipeät lihakset. Joissain laitteissa on tottakai pakko laittaa isompia painoja kuten esimerkiksi jalkaprässissä.

Paino pyörii 84,5-85kg mutta en stressaa siitä koska kalorit ollu n. 1500kcal puolin ja toisin joten se tippuu kyllä kun sen aika on. Hedelmiä ja kasviksia oon syöny tosi paljon sekä proteiinia mm. raejuustoa, kananmunia ja lihaa.

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Hyvä! kuulostaa tosi hyvälle ja terveelliselle painonpudotukselle!
Tsemppiä jatkoon!

2fat2fly kirjoitti...

FatCat: Kiitos! :)

Pleieri kirjoitti...

Kyllä se paino siitä putoa.. Kuntoilulla ei kuitenkaan ole painonpudotuksessa erityisen suurta merkitystä, päivittäiset kävelyt riittää loistavasti.

Syö vähemmän kuin kulutat niin painoa lähtee. Kun olet saanut painosi kuntoon (BMI n. 22) niin haluat tietysti pitää sen siellä..

Miten Minimalisti suosittelee pitämään painon alhaisena, tuntemana olon mahtavaksi ja pääsemään tavoitteeseesi?

Opettele syömään ruokavaliota, joka ei vaadi kalorien laskemista ja tuo kylläisyyden tunteen terveellisesti sekä nautinnollisesti.

Toisin sanoen syö pelkästään tai pääsääntöisesti kasviksia, hedelmiä ja täysjyvätuotteita. Kun haluat pudottaa painoa pidä täysjyvätuotteet vähemmällä ja syö todella paljon vihanneksia.

Muista proteiinin ja hiilihydraattien sisältävän 4kcal grammaa kohden kun rasva taas sisältää 9kcal grammaa kohden.. Rasva ei tuo myöskään kylläisyyden tunnetta, joten rasva minimiin. Proteiinia tarvitset n. 1.5x kehosi painoa kohden, jos liikut ahkerammin.. Muuten n. 1g kiloa kohden riittää.

t. Minimalisti

Anonyymi kirjoitti...

Heippa
Käyppähän katsomassa mun blogia:
http://welcometofatcatsworld.blogspot.com/

Olen palkinnut sinut Stylish blogger award palkinnolla. kts mun blogista lisää.