torstai 3. helmikuuta 2011

Selvästi hyvä päivä!



Tänäään siis alkaa meidän salilla käyminen. Jännittää tosi paljon. Otettiinkin suoraan kuukausi kortit molemmille kun oli halvemmat kuin 10kerran kortti. Nyt saa sitten painaa niin paljon kuin haluaa mutta täytyy kuitenkin muistaa lepopäivät ja ottaa ihan iisisti näin alkuun.

Voisinkin tehdä nyt tälläisen mitat postauksen, joka kuukausi ottaisin itsestäni uudet mitat jotka vaa'an ohella ehkä tsemppaisivat. Sekä lupasin itselleni että jos tämä saliharrastus nyt oikeasti jatkuu niin saan ostaa itselleni treenivaatteita kunhan olen ensin näyttänyt että se oikeasti jatkuu. Nyt niihin mittoihin!

Rinnanympärys: 100cm
Mahan kapein kohta: 88cm
Mahan lihavin kohta: 107cm
Lantio/Perse: 109cm

Vasen jalka
läskikohta: 66cm

Oikea jalka
läskikohta: 67cm

Paino: 84,7kg

Tästä nyt siis lähetään ja toivon että kuukauden päästä olisi jo paljon pienempiä lukemia. Pääasia kuitenkin että liikunta olisi mukavaa ja siitä tulisi mukava osa elämää eikä pakko juttu.

Liikunnalliset paino palkinnot:
alle: 80kg - uusia salivaatteita ♥
alle: 75kg - uusi kiva mp3 ja mahdollisesti lisää salivaatteita ♥

Toivon myös että tämä auttaisi myös siihen juoksun aloittamiseen sitten kun lumet ovat sulaneet koska sitä haluaisin ehdottomasti alkaa tekemään.

Toivottavasti pääsen taas pian kirjoittamaan kun nyt voi olla että menee ensi viikon perjantaihin ennen kuin on sellaista hetkeä että pystyn yksin rauhassa kirjoittelemaan mutta katsellaan. SEE YOU BABES! ♥

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Ennustan sali-innostuksen kestoksi noin pari viikkoa...

2fat2fly kirjoitti...

anonyymi: hyvä että sinä tiedät! :D