maanantai 21. helmikuuta 2011

Lomalla on hyvä sairastaa!



Kuten otsikko sanoo niin taas kun mun loma alkoi niin tulin kipeäksi. Viime yön valvoin lähes tulkoon kokonaan yskien ja kieriskelle milloin kuumuudessa ja milloin palelsi. En halua lomailla! Nyt kaksi lomaa jo mennyt kipeänä. Nytkin piti käydä tällä viikolla ahkerasti salilla muttei siitä nyt tule mitään kun kipeänä en sinne lähde rehkimään.

Hyviäkin asioita tässä aamussa on se että paino oli 82,7kg vaikka eilen söin ehkä hieman liikaa ainakin omalla mittapuulla ja siihen nähden mitä normisti syön. Tänään on suurimmaksi osaksi nestepitoinen päivä tiedossa nimittäitn teetä, mehukeittoa ja tomaattikeittoa. Pakko yrittää kyllä saada alas jotain muutakin mutta kun kurkkuun tuntuu tarttuneen kaktus ei se ole kovin helppoa.

Toivottavasti muut ei kärvistele kipeinä! <3

3 kommenttia:

M kirjoitti...

onnea painonlaskusta. :)
ja pikaista paranemista, nii ei lomakaan menis iha hukkaan!

Unknown kirjoitti...

Syötkö vitamiineja? Laihduttaessa usein jokin sara jää vähemmälle kun ruokia karsitaan ja just flunssa ja tämmöset kausipöpöt hyökkää helpolla jos immuniteetti ei oo ihan kohdillaan.

Paranemisia!

2fat2fly kirjoitti...

Signe: Kiitos! Toivotaan että tästä pian paranis. :)

Nessa: Joo kyl oon yrittäny joka päivä muistaa monivitaamini tabletin syödä, kalaöljykapselit sekä magnesiumi tabletin. :) tää on vaan mulle niin tyypillistä ollut aina että sairastun kun loma alkaa. :D