maanantai 15. helmikuuta 2010

52.

Mä olen syönyt niinkuin pitää ja liikkunut joka päivä paljon. Paino ei siltikään putoa. Mä en ymmärrä mitä mä teen väärin. :/ Paino on samassa kuin viime perjantaina. Masentaa kattoo sitä samaa lukua. En sais varmaan käydä siinä vaa'alla joka päivä muttakun pakko päästä siihen jos olisin vaikka laihtunut tosi paljon mutta ei! Ehkä nyt lopetan tän vouhotuksen ja meen vasta perjantaina jos olisin sillon laihtunut. Muuten en kyllä käsitä!

3 kommenttia:

Leena kirjoitti...

En tiiä helpottaako tää yhtään, mutta munkaan paino ei oo tippunut kuukauteen vaikka söisin miten vähän ja liikkuisin hulluna. Näin on myös eräällä toisella bloggaajalla. Ehkä toi painon jumittaminen kuuluu asiaan? Jatka vaan, kyllä se paino siitä vielä laskee :)
Tsemppiä<3

Anonyymi kirjoitti...

Ei se paino voi aina pudota, vaan joskus keholla menee aikaa tottua uuteen painoon minkä takia paino junnaa. Säkin olet laihtunut paljon, anna kehollesi aikaa. Muistathan varmistaa että saat tarpeeksi vitamiineja ja muita tärkeitä mineraaleja. Minkälaista liikuntaa muuten harrastat?

Unknown kirjoitti...

Voisko osasyynä olla liian myöhä ja/tai liian raskas iltasyöminen? Liiat hiilarit (varsinkin taas illalla syötynä?)? Myös liikunta hetkellisesti kerää nestettä, varsinkin jos sitä on juuri rankentanut/lisännyt selvästi.

Tsemppiä, kyllä se vaakalukema varmasti taas alemmas heilahtaa :)