sunnuntai 13. joulukuuta 2009

22.

Mielestäni viikonloppukin meni huonosti mutta vaaka on toista mieltä. Aamupaino tänään 81,2kg. Nyt pistän kyllä sellaset laihdutukset käyntiin nimittäin tänään aijon olla vain nesteillä. Varmaan juon kyllä sitä mustikkamehukeittoa, missä on vähemmän kaloreita. Sekin on kyllä aika nestepainoitteista. Voi kun saisin taas nähdä pian seitsemällä alkavan luvun alla olevassa vaa'assani. Mä haluun niiiiiin kovin olla laiha! <3

Jouluaaton tavoite paino on olla alle 80kg. Paljonko alle ihan sama mutta sen alle. Kyllähän tuohon nyt pystyy kuka vaan. Olisi kyllä kiva jos saisi sen reilusti alle koska jouluna aijon kyllä syödä enkä miettiä kaloreita niin sitten se ei ainakaan pomppaisi kauhean korkealle takaisin.

Joulun jälkeen täytyy myös alkaa suunnitella jonkin näköistä suunnitelmaa kevättä kohti. 05.06.2010 mun täytyy painaa vähän, koska silloin on mun valmistujaiset. Paljonko tämä vähän on en osaa vielä päättää. Enintään 70kg.

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Hei ja onneks olkoon hienosta suorituksesta tähän mennessä!
Sä olet melkein saman painoinen kuin minäkin. Paitse että nyt mua paljon hoikempi. Yhessä vaiheessa katselin et oltiin kilon-parin heitolla saman painoisia.
Nyt vaan katse tavoitteessa kiinni :)