keskiviikko 11. tammikuuta 2012



Tääki viikko on mennyt hyvin syömisten ja liikuntojen suhteen. Lihaskuntoa en oo kyllä tehnyt tällä viikolla niin ahkerasti mutta meinasin tänään vetästä oikein kunnon setit tuossa jossain vaiheessa.

Paino pitäisi katsoa huomenna. Vähän kyllä jännittää koska en oo vielä dietin alotuksen jälkeen käynyt vaa'alla. Huomenna se nähdään. En edes tiedä mikä alotuspaino oli joten vaa'assa voi nyt näkyä oikeestaan mitä vaan. Sen oon huomannu että parissa viikossa on sellanen turvotus ja pöhötys laskenu pois ja maha on taas sellanen littanampi. Toki tuossa on sellanen rasvakerros mutta paremman näkönen jo.

Liikunnat:
Ma: 1h kävelyä
Ti: 1h kävelyä
Ke: 1h kävelyä

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Tais tytyllä vaaka antautua ylikuorman alla, kun jäi tulokset puuttumaan?

yuuko- kirjoitti...

Voi muru.

Kuule mä luin sun kaikki kirjotukset parissa päivässä läpi. Oot melkonen taistelija ja kannustan sua.
Mutta mä näen NIIN monta virhettä, jotka toistat kokoajan uudestaan ja uudestaa.
Älä niin kamalasti jooko mieti sitä leivän syömistä ja hiilareita ja kaloreita. Mutta syö vaan KUNNON ruisleipää ja täysjyvä pastaa ja riisiä... Salaatit on hyviä ja kevyitä, kunhan niissä ei oo majoneesia. Vihanneksia saa syödä niin paljon ku ikinä jaksaa. Samoin hedelmiä. Marjat ja siemenet ja pähkinät on kanssa todella upeeta ja terveellistä naposteltavaa/lisuketta, joista saa myös tärkeitä vitamiineja.

Hyvä että jaksat käydä lenkillä ja tehdä lihaskuntoa, mutta muista että joka päivä pitäs tehdä hyötyliikuntaa, jossa syke selvästi nousee, ainaki 30 min. Mielellään tietenki kauemminki. Ja sen voi hoitaa ihan nauttimalla ja huomaamatta. Esim. joraat hyvän musiikin tahtiin samalla ku teet ruokaa. Hissin tai portaitten kävelemisen sijaan juokset ne. Tamppaat matot. Jne.
Muista että aamupala on kaikista tärkein ateria! Sillä lähtee päivä käyntiin muutenki ku vaan herätyskahvilla. Siitä elimistö herää ja ruuansulatus alkaa toimia kunnolla. Ei kannatta näännyttää itseään liian pienillä annoksilla ja paastoamalla. Hyvä ruoka parempi mieli ja ku maha on täynnä ni jaksaa laihduttaa. Syö usein, mutta vähän äläkä odota että maha alkaa kurnia.

Mulla olis niiiiiiin paljon sanottavaa sulle, mutten halua alkaa saarnaamaan ja liikaa ohjeistamaan ettei sua ala ärsyttää.
En todellakaan halua mitenkään loukata mieltäsi vaan auttaa pääsemään tavoitteeseen.
Laihdutin itse kauan sitten 15kg aivan liian nopeasti ja aivan väärällä tavalla. Syömishäiriöllä ja masennuksella. Sulle hyvinki tuttuja juttuja. Sittemmin painoa on tietenki tullu takaisin, mutta onneksi opin sen terveellisenkin tavan.

Kaikista tärkeintä on ettet oo liian tiukka ittelles. Joka päivä saa ja TÄYTYY nautiskella. Muustakin ku pelkästään ruuasta. Kuuntele hyvää musiikkia, kato hyvä elokuva tai lemppari sarjaa, käy kävelyllä kauniissa kaupunginosassa, lue, naura, etsi kauniita asioita. Unelmoi.

Tsemppiä!

Anonyymi kirjoitti...

Hei, se on kesäkuu ja varmaan tytyllä on nyt kevyt olo kuusvitosena?