sunnuntai 19. joulukuuta 2010



Viikonloppu meni kivoissa merkeissä! oli pitkästä aikaa taas mukavaa tytsyjen kanssa. Nyt sitten taas paluu todellisuuteen nimitäin tänään täytyy aloittaa joulusiivouksen teko. Aikaisemmin en ole ehtinyt ja koko kämppä oikein huutaa että se tulisi siivota kunnolla ja mikäs sen parempi syy kuin joulusiivous. Painoa en tänään uskaltanut katsoa koska tuli hieman mässyteltyä eilen mutta tän päivän kun pysyn ruodussa niin huomenna varmaan jo uskallan käydä vaa'alla. Vaatekaapin siivous olisi kanssa edessä tässä samalla nimittäin se on aivan järkyttävän näköinen. Olen vain tunkenut kaiken ovesta sisään kun en ole jaksanut viikata niitä. :D LAISKA!

Tänään pitäisi myös käydä koirun kanssa pitkällä lenkillä sekä miettiä jotain lihaskuntoakin tai sitten jätän ne vielä pois kun siivoan. En tiedä pitää katsoa!

3 kommenttia:

Carol kirjoitti...

Pitää itsekin yrittää tällä viikolls siivoilla:)
Tsemppiä sinne!

Anonyymi kirjoitti...

joulusiivous on musta ihan kauheeta :D ja mulla on täysin sama ongelma ton vaatekaapin kaa!

2fat2fly kirjoitti...

Carol: tsempit sinne myös! :)

eve.: Kaikki vihaa aina joulusiivousta mutta silti se pakko tehdä. :D Mä vihaan myös sotkuista vaatekaappia ku ei sieltä löydy mitään mutta kiiressä sitten kuitenkin sotken sen. Aikasemmin ylensä revin kaikki vaatteet lattialle mutta sen jääny koska muuten kissa pissis siihen! :D