keskiviikko 8. joulukuuta 2010

kiirettä ja stressiä



Kaikki kiiret ja koulu on pitänyt mut niin kiireisenä etten ole ehtinyt tänne kirjoitella paino on myös unohtunut siinä samassa ja se on nähtykin jo aivan uusissa huippulukemissaan parhaimmillaan vaatteet päällä taisi olla jopa 89ja jotain. Huhhuh! Se riitti musta ei nimittäin tule ikinä yli 90kg ja nyt olenkin sitten syönyt paaaljon vähemmän ja paino olikin tänään aamulla jo 86,5kg eli alespäin on tultu. Ällöttävää kuinka läski musta on tullut. Aina oon kyllä ollut mutta nyt oon aivan superhyperläski!
Positiivinen asia on se että tupakointi on nyt loppunut joitain satunnaisia kertoja lukuun ottamatta mutta itselleni en ole tupakkaa enää ostanut. Sekin varmaan omalta osaltansa kyllä painoa nostanut mutta en käytä sitä tekosyynä. Läski mikä läski sama kuinka ne on tullut! Huomenna voisin laittaa nyt oikeasti jotain sellaisia kuvia itsestäni jotka oikeasti tsemppaisivat sitä laihtumista!

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Kiva kuulla sinustakin pitkästä aikaa. Miten mutten, etkös sä valmistunut keväällä ylioppilaaks vai muistanko väärin? Mietin vain kun kirjoitit että olet ollut kiireinen koulun vuoksi.

2fat2fly kirjoitti...

Mukavaa saada heti kommenttia vaikka on ollut pitkään poissa! :) Tosiaan keväällä vihdoin ja viimein valmistuin yliuoppilaaksi. :)

radiofucks kirjoitti...

Toivottavasti ehdit päivittelemään jossain välissä useammin!
Blogisi vaikuttaa kiinnostavalta luettavalta ja inspiroivalta!

2fat2fly kirjoitti...

Kiitos kommentistasi! Yritän ehtiä päivittelemään mutta aina ei vain kerkiä. Kiva kuitekinn jos tykkäät blogistani. Kävin vilkaisemassa omaasi ja täytyy käydä lukemassa lisää juttujasi paremmalla ajalla, omasikin oli kiinnostava. :)