torstai 16. joulukuuta 2010

Loma!


Ihanaa kun vihdoinkin koitti tämä piiiiitkään odotettu loma. En olisi jaksanut enään yhtään mitään. Stressaava viikko, tentit, tehtävien palautukset, menkat sekä ällöttävä ilta syöminen ovat vaatineet veronsa. Paino onneksi kuitenkin laski 85,8kg. Pian nähdään toivottavasti jo 84 lukuja. En jaksa odottaa että pääsen alle 80 kilon. Tästä lähtien aijon pysyä sen alla! Ei enää ikinä tällaisia lukuja vaakaan, ei koskaan. Sitten seuraava tavoite onkin päästä alle 70 kilon. Tavoitteenani on että painaisin enintään 65 kiloa. Sen alle olisi tietysti aina vain parempi mutta kun pääsisin tuonne olisin niiiiiin onnellinen tai siis niin ajattelen nyt mutta mitäs sitten kun sen saavutan. Noo katsotaan sitä sitten. Siihen nyt menee vielä enkä usko että pääsen siihen vielä edes ensi kesäksi mutta katsotaan. Yritän ainakin!

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Muistathan että liian nopea laihduttaminen on epäterveellistä ja kilot tulee yleensä korkojen kera takaisin. Siuna mä aloittaisin myös lihastreenit, ellet ole jo aloittanut. Lihas kuluttaa enemmän energiaa + virtaviivaistaa muotoja.

2fat2fly kirjoitti...

Puoli kiloa viikossa on sopiva tahti enkä ole sitä enemmän laihtunut vaan jopa vähemmänkin. Käyn päivittäin koiran kanssa lenkillä monta kertaa. Tarkoituksenani myös aloittaa tekemään lihaskuntoa mutten ole nyt jaksanut kun työ ja koulu molemmat ovat niin fyysisesti raskaita.