sunnuntai 26. joulukuuta 2010

HUHHUH!



Joulu oli ja meni. On niiin hirveän ähky läski olo ettei toista mutta tästä se nytten lähteee nimittäin kesäkuntoon 2011! En usko että olen tänä kesänä vielä niin hyvässä kunnossa kun voin olla mutta ainakin viimeistään seuraavana olen. Tähän kesään mennessä olen saanut paljon ylimääräisiä kiloja pois sekä saanut liikunnan hyväksi tavaksi ja se tunne että lähtee lenkille mielellään. Alan myös tekemään pikkuhiljaa lihaskuntoa mutta alkuun on nyt tärkeintä saada lenkkeily tavaksi. Jo oman tulevan työni takia tarvitsen hyvää lihaskuntoa sekä voimakkaita lihaksia.

Haluan voida tänä kesänä pukea ne bikinit rannalle ettei tarvitse miettiä etten tehnyt jotain kesäkuntoni eteen. Tiedän että en tule vielä varmasti olemaan sen näköinen kuin haluaisin mutta yritän ainakin parhaani ja jos en silloin näytä niin sitten näytän myöhemmin mutta ainakin voin sanoa tehneeni kaikkeni! :)

Kaikki rahani laitan myös syrjään erästä matkaa ajatellen jossa pääsen sitten shoppailemaan oikein olan takaa. Mahdollisesti myös kauan odotettua Louis vuittonia! Katsotaan nyt kuinka nuo intressini oikein menevät. Sen ainakin lupaan että yritän olla ostamatta mitään laihdutuskuurin aikana koska tälläkin hetkellä monet vaatteeni tulevat jäämään isoiksi. Onneksi omistan kuitenkin paljon eri kokoluokan vaatteita koska olen joskus ollut pienempi. :X

1 kommentti:

Just me kirjoitti...

Ihana lupaus ja järkevät suunnitelmat! Toivottavasti onnistut ja saavutat haluamasi! Olet oikeassa, jos haluaa bikini kuntoon kannattaa jo aloittaa varhain treenaus jotta saisi hitaasti mutta varmasti HYVIÄ tuloksia! =) Itse pitäisi jotain lihaksia hankkia ettei ihan rimpulalta näytä...kun ei sekään kovin kaunista!