torstai 26. marraskuuta 2009

17.

Paino on tippunut kiitettävän paljon tämän viikon aikana. Parempaankin olisin varmasti pystynyt mutta turha itkeä kun viikko meni jo taas. Nyt sitten taas ensi viikon punnituspäivää odotellessa ja jos vaikka silloin jo näkisin sen 7 alkavan luvun. Paino siis tänään 81kg eli -800g viime viikkoon. Melkein kilo! Eihän tuo nyt hirveästi ole muttei tuo paino nyt kuitenkaan kokoajan voi tippua hirveätä kyytiä koska muutenhan kaikki olisi laihoja jos se olisi niin helppoa!

Laihuus on minulle aina kuvastanut itsekuria. Ihmiset jotka ovat laihoja omaavat hyvän itsekurin. Joskus vielä minäkin haluan olla se jota katsotaan ja ajatellaan että tuolla on niin hyvä itsekuri ja kun se on vielä niin laiha ja kauniskin. Koen itseni nimittäin kauniimmaksi jo nyt vaikka paino ei ole paljoa tippunutkaan niin jotenkin olemus on kuitenkin jo hieman pienempi. Masu on ainakin lakannut jo pömpöttämästä niin paljon mitä se vielä vähän aikaa sitten teki.

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Hei ja onnea painonpudotukseen! Hyvin oot saanut homman käyntiin, nyt vaan viisaita valintoja ruoan ja liikunnankin kanssa. Huoelhdithan päivittäisten vitamiinien saannista?
meinaan mun sisko laihdutti kans muutama vuos sitten hirveetä vautia ja tahti oli niin kiivas että siltä läks kulmakarvat ja hiuksetkin oheni! eli pieni varoituksen sana.Muista turvata vitamiinien ja muiden tärkeiden hivenaineiden saanti.

maiski kirjoitti...

Heips, sait musta uuden lukijan. Tsemppiä sulle!