keskiviikko 17. maaliskuuta 2010

60.

Aamupaino tänään 77,4kg. Se vaan menee huminalla alaspäin. Yritän syödä tänään n. 1000kcal ja mahdollisimman vähän hiilareita jotta tulos olisi huomenna hyvä. Toivotaan että jopa alle 77kg. :)

Päätin ottaa kuvat jo tänään joten laitankin ne jo nyt enkä vasta huomenna, koska totesin että huomenna mulla on aivan liikaa tekemistä että ehtisin niitä ottaa. Paino ero kuvissa 2,2kg mutten kyllä itse sitä huomaa. Peppu saattaa olla vähän pienempi mutta voi johtua kuvakulmasta. Samoten kuin maha varmaan pienentynyt koska napa ei huku läskeihin. :D Muuten kyllä näyttää kuin olisin vain lihonut!


Anteeksi kollaasin koko mutten jaksanut tapella sen kanssa. :D

Tein sitten vielä toisenkin kuvista joissa painan 86kg ja nyt huomaa jo eroakin. :D

5 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Hei
Siis, sultahan on lähtenyt vyötärön sudulta ihan hirveesti et vain itse nää sitä. Tosi hyvinhän sulla on mennyt. Tsemppiä jatkoon.
P.S Mulla kolmas nutriletti päivä menossa ;)

dolly rose. kirjoitti...

törmäsin sun blogiin ihan vahingossa ja täytyy kyllä sen verran sanoa että yhdyn täysin edelliseen kommenttiin! ero on todellakin silmin nähtävä, vautsi :) tsemppiä jatkoon!

Dieettityttö kirjoitti...

Sä olet kutistunut kauheesti! Voi herttinen! Näyttää niin hyvältä! :) Tsemppiä jatkoon :D

Anonyymi kirjoitti...

hei!!!! hyvältä näyttää, jatka samaan malliin :)

Anonyymi kirjoitti...

Selvä kutistuminen sulla!! :) Paljon paremmalta vaan viel näyttäis jos pikinit olisivat kopallesi eduksi.. Itse ainakin näytän heti paljon solakammalta, kun päällä on mustat ei puristavat piksut ;) ja itsekkin nyt laihduttanut 92kilosta 60kiloon :)