maanantai 15. maaliskuuta 2010

58.



Ruokailut on mennyt nyt todella hyvin monta päivää. Liikkunutkin olen suht hyviä määriä siis hyötyliikuntana. Olen tosi huono lähtemään lenkille tai muutenkaan tekemään mitään liikunta juttuja. Teen niitä aina silloin kun huvittaa. Aamupaino tänään 78,2kg eli alemmas mentiin vihdoinkin. Perjantaihin mennessä toivon että vaaka näyttäisi alle 78kg.

Motivaatiota löytyy nyt enemmän kuin pitkiin aikoihin. Löydän motivaation aina silloin kun ulkona alkaa kevät aurinko paistelemaan ja yleensä se pysyy silloin.

Nykyään olen tehnyt jääkaappiin valmiiksi iiiiiison kupin salaattia ja kun alkaa tehdä mieli mupeltaa jotain otan sitä. Kaloreita ei varmasti voi tulla liikaa ja on muuten aivan sika hyväää! Olen myös juonut paljon vettä ja teetä jotka vie kanssa nälkää pois. Uusia ihania ruokauutuuksia on myös löytynyt nimittäin Apetit pakastekasvispihvit (61kcal/pihvi) sekä Rainbown seitifileet valkosipulikastikkeella (330kcal/filee). Yksi seitifile vie nälän tosi hyvin ja pitää sen kanssa. Kasvispihvejä voi huoletta syödä aika montakin kun niissä on niin vähän kaloreita. Lisänä syön pakastevihanneksia tai salaattia. Molemmissa kaloreita n.30kcal/100g eli paljon voi syödä!

Perjataina otan myös uudet kuvat. Toivotaan että muutosta olisi tapahtunut!

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Hei onneks olkoon!
Hienosti sulla on mennyt. Voit olla todella tyytyväinen itseesi.