torstai 21. tammikuuta 2010

44.


Paino ei ollu täksi aamuksi tippunut, koska menin suunapäänä koko eilisen päivän ja veikkaan että jalkani keräsivät nestettä tai jotain muuta vastaavaa. Huomennahan sen sitten näkee.

Aamupaino siis sama kuin eilen eli 78,5kg. Viikkopudotus -1,1kg eli todella hyvin mutta silti olo on kuin olisin lihonut. Johtuuko se sitten tahdista että omasta mielestä liian hidas vai mikä on ongelma mutta musta tuntuu etten ole laihtunut yhtään. Enkä oikeen osaa iloita tuosta painon tippumisestakaan. Peilissä ei huomaa eroa enkä kyllä vaatteisanikaan vaikken ole kyllä ihan varma kun tuossa tungin housuja jalkaani niin mahtuiko parit pienempää kokoa olevat housut. Mun mielestä ne ei nimittäin ole aikaisemmin mahtunut.

Sitten iloisempiin asioihin eli kävin eilen hiukan shoppailemassa. Ostin kolme paria uusia kenkiä, maton , uuden kevät takin sekä uuden björn borgin koululaukun. :)) Äiti tarjosi kuullemma synttärilahjaksi.

1,5 kiloa että kymmenen kiloa on lähtenyt ja sitten tosiaan tulee ne ennen ja jälkeen kuvat.

1 kommentti:

Unknown kirjoitti...

Hienostihan sulta on paino tippunut! :) ja parempi tiputtaa vähän maltillisemmin, pysyy sitten poissakin, joka varmasti on se tärkein tavoite lopulta. Tsemppiä kovasti!