perjantai 18. maaliskuuta 2011

Perjantai puntaripäivä!


Tänään taas virallinen punnituspäivä! Paino oli 81,2kg. Vaaka näytti ensin jo 80,x lukujakin. Ei mene kauaa että pääsen jo alle 80kilon. Jotenkin kun katteelee joka aamu sitä vaakaa niin menee ihan sekaisin tai tuntuu että apua paljon mun pitikään painaa. Tänäänkin aamulla en muistanu että missä luvuissa mennään niin ajattelin ensin että vitsi oon lihonu taas mutta sit tajusinki et hei ei se oo 82 vaa 81! :D

Tää saa nyt oikeesti olla viimeinen kerta kun nään kaheksalla alkavia lukuja vaa'assa. Tästä lähtien ne saa luvan olla kuutosella alkavia kun sinne asti joskus pääsen. Jatkossa täytyy puuttua asiaan hippasen nopeammin jos paino lähtee nousuun.

Tänään mennään katsomaan yhtä kämppää! Oon niin täpinöissäni etten meinaa aloilla pysyä. Toivon niin että se ois hyvä eikä turhaan mentäis katsomaan. Mietin jo kaikkia sisustusjuttuja vaikken ole asuntoa edes nähnyt! Noo ehkä se selvenee kun sitä käydään katsomassa.

8 kommenttia:

Unknown kirjoitti...

Ikean sivuille on ihana mennä haaveilemaan kaikesta - vaikkei olisi edes sitä kämppää/huonetta tiedossa mitä sisustaisi :D

Anonyymi kirjoitti...

ihanaa ku oot noin positiivinen! (: todellakin paljon tsemppiä sulle!

2fat2fly kirjoitti...

Nessa: Niimpä! :D Toivotaan et toi kämppä ois hyvä niin pääsisin sisustamaan. Varsinkin kun tää uus on vielä yhen huoneen isompi. ;)

eve.: Kiiitos paljon! Näistä kommenteista saa niin paljon tsemppiä. :)

5ara kirjoitti...

Tsemppiä! :)
Itsellänikin on tässä laihutus projekti menos :P

2fat2fly kirjoitti...

5ara: Kiitos! Tsemppiä sullekkin! :)

Jane Elisabeth kirjoitti...

Minullakin on hirveä sisustuskuume meneillään. Tulikin eilen ostettua vaikka ja mitä!

Olen muuten uusi lukijasi, pakko kahlata läpi vanhoja merkintöjä. Aloittelin itsekin blogin pitämisen ja laihdutusurakan, jota olen vain päässäni pyöritellyt ja nyt vasta sain aloitettua homman.

Ihana blogi. Pääset varmasti 70 kilon puolelle. Ja mukava että sinäkin olet vähän pitempi ja näin, kuten itsekin, niin on helpompi seurata edistymistä kun puhumme isommista luvuista kuin 40 kiloiset. Mutta tsemppiä vaan!

S kirjoitti...

Kiva että sulla menee hyvin :) Toivottavasti itellä kans pian lähtis paino putoomaan.. :)
Tsemppiä !

Ps. Käy tsekkaamas blogini !

2fat2fly kirjoitti...

Jane Elisabeth: Kiitos paljon! Tsemppiä itsellesikin urakkaan. :)

Neiti X: Kiitoos! Kyllä se putoaa. :)