keskiviikko 8. syyskuuta 2010

En ole kuollut vain selkärangaton!



Tänään taas yksi aamu miljoonasta kun yritän saada pidettyä itseäni niskasta kiinni. Laihduttaminen on niin vaikeaaa nykyään! En vaan osaa. Katsotaan jos saan pidettyä kunnon loppu viikon niin tuun varmaan kirjottelemaan. Pakko saada oikeasti itseni pidettyä nyt kurissa koska ensi kesänä olen bikinikunnossa!

4 kommenttia:

Eileen kirjoitti...

Kyllä sinä pystyt siihen :)

Anonyymi kirjoitti...

Hei
Sen mitä olen sua seurannut niin sullahan yhessä vaiheessa läks ihan hirveesti painoa täs keväällä. Kyllä sä osaat. Valitettavasti energia ei aina riitä kaikkeen, joten ymmärrän kyllä.
Mulle tuli tässä sellainen kuningas ajatus mieleen eräs päivä, et jos sais muutaman typykän kasaan niin laihdutettaisiin kimpassa. Kimpassa ois kivempi laihduttaa kuin yksin. Joku toinen voi motivoida toista silloin kuin toisella on paukut loppu. Homman vois toteuttaa esim. foorumilla tai perustettaisiin yhdessä blogi jossa seurataan meidän tyttöjen pyrkimystä terveellisempään ja kevyempään elämään.
Säkin olit aikoinaan cakesand babes foorumin jäsen. Meillä oli niin hyvä henki siellä mut valitettavasti se homma nyt jotenkin kuoli kasaan. Harmi :(

coldie kirjoitti...

Tsemppiä!

2fat2fly kirjoitti...

Nancy-Oliver: Toivotaan! :D

FatCat: Niin mulla sillon keväällä lähti joo. Se on aina niin hetkittäistä se mun painonpudotus. :D Toi kuulostais muuten oikeesti hyvältä toi sun idea. :)

Coldie: Kiitos!